Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllda paprikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna mat gillar min dotter eftersom man får äta ur en paprika som hon tycker är lite knasigt och kul. Gott och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader
  2. Skär av ett tunt lock på varje paprika och kärna ur dem. Lägg ner i kokande vatten och låt koka ca 5 minuter. Låt rinna av.
  3. Hacka lök och vitlök. Fräs med färsen i olja. Lägg i okokt ris, rör om och späd med vatten. Tillsätt buljongtärning, tomater, oregano, salt och peppar. Sjud under lock i 15 minuter.
  4. Smaka av och fyll paprikorna och sätt på locket. Ställ paprikorna i en ugnsfast form. Baka i 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.