Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllda tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott snabblagat recept för den som vill ha ett nyttigare alternativ

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga bulguren enligt förpackningen.(Koka gärna bulguren med en grönsaksbuljongtärning och lite paprikapulver för lite extra smak)
  2. Skär av locken på tomaterna och gröp ur dem. Stek färsen smulig i olja och tillsätt chilin och currypastan. Låt det puttra en stund. Fyll sedan tomaterna med färsen och gratinera i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter.
  3. Blanda yoghurten och den finhackade löken, smaka av med salt och peppar. Blanda bulguren med tärnad paprika. Servera det med tomaterna och yoghurtsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.