Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärskaka med paprika och senap

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Köttfärskaka fylld med senap och paprika. Lätt att göra och himla gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Arbeta färsen med salt. Späd med blandningen, färsen ska vara ganska lös. Krydda med peppar och riven lök.
  2. Bred ut hälften av färsen i en smord ugnssäker form. Jämna till ytan och bred ett lager senap över färsen och sedan ett lager paprikasallad. Täck till sist med resterande färs. Grädda i 200 grader cirka 30-40 minuter eller tills kakan är genomgräddad.
  3. Servera med potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.