Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsmuffins laktosfria

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomathalvor: Dela tomaterna på mitten, tvärs över, och lägg varje halva i ett fack i formen. Salta, peppra lägg på örter och droppa på olivolja.
  2. Köttfärs: Blötlägg brödet med mjölken. Rör ihop med köttfärsen och övriga ingredienser. Gör 4 bollar och lägg i varsitt fack i formen. (använder du blandfärs måste den vara färdigtillagad, annars kan det vara lätt rosa inuti).
  3. Matvete: Koka matvetet enligt anvisningarna på förpackningen men byt ut en del av vattnet mot passerade tomater.
  4. Ta av från plattan när det fortfarande har mycket tuggmotstånd och blanda i kryddorna, osten och löken, smaka av med salt och peppar och lägg i de resterande 4 facken på formen.
  5. Sätt ugnen på 200º. Ställ in i ugnen tills köttfärsen är färdig ca 20-25 minuter och servera som en komplett middag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.