Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med orientaliska smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En mustig gryta med smaker från apelsin, kanel, ingefära och mycket annat.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg grytbitarna i en skål och tillsätt kryddor, salt och olja .Rör om. Låt stå kallt minst en timme. Bryn lätt den skalade och grovhackade löken och vitlöken i oljan. Blanda i köttet och låt steka . Häll på vatten och buljong och låt koka i ca 20 minuter. Blanda i de skalade och delade apelsinerna, bönor och honung. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med hackad persilja

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.