Jättegott. Kul att prova nya grytor.
Instruktioner
- Strimla köttet. Skala och hacka löken. Skålla och skala tomaterna. Skär dem i bitar.
- Bryn köttet i omgångar i hälften av fettet i en stekpanna. Lägg över köttet i en gryta.
Fräs lök och curry i resten av fettet och lägg över det och tomaterna i grytan. Blanda ner mango chutney, apelsinsaft, fond, salt och peppar. Låt grytan koka ca 20 minuter.
- Rör ut mjölet i vattnet och häll det i grytan. Koka upp under omrörning. Skiva bananerna.
- Servera grytan med kokt jasminris, bananer och en fräsch sallad.
Publicerat den
22 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har kompletterat recepet med skivad ananas i bitar samt att jag bytte ut skinkan mot nötkött. Det innebar visseligen att tilllagningstiden ökade med 1 timme men det var det värt.