Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka med morot

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Det blir en härlig färg på dem så dessa kommer jag att göra igen till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Blanda ägg och socker, (vispa inte, då flyter kakorna ut). Tillsätt kokos och fett. Blanda i morot och apelsinskal. Låt smeten stå ca 10 minuter att svälla, (då behåller kakorna formen). Lägg smeten, med två teskedar, i toppiga klickar på en plåt med bakplåtspapper eller i formar.
  3. Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Lossa kakorna innan de kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.