Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskakor med tropisk fyllning

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lättgjorda läckra kakor med tropisk fyllning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda snabbt samman smör, socker, bakpulver, vetemjöl och ägg till en mördeg i matberedare eller för hand. Forma tre längder och lägg dem på bakpappersklädd plåt. Platta till dem något.
  2. Smält smöret till smeten. Blanda socker, vaniljsocker, ägg och kokosflingor och rör ner smöret. Lägg kokosmassan i en rand på mitten av varje deglängd och den tropiska marmeladen ovanpå.
  3. Grädda mitt i ugnen i 225º, 8-10 min. Blanda samman glasyren och ringla den över längderna medan de ännu är varma. Skär genast i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.