Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kola Chokladkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Långpannekaka i tre skikt: mördeg, kolasås och choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till mördegen och kavla ut på en plåt. Grädda i 125 grader och ta ut plåten innan mördegen hunnit få färg, ca 15 min.
  2. Blanda ingredienserna till kolasåsen i en kastrull och koka på svag värme ca en timme (gör kulprovet).
  3. Bred den varma kolasåsen på mördegsbotten. När kolasåsen stelnat lägg ett lager med smält blockchoklad.
  4. Skär i bitar. Förvara kallt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lisa62 11 augusti 2008

    En riktig aha-upplevelse. Gjorde den på jobbet och alla som smakade den ville ha receptet!!!! Lisa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.