Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kornotto med ädelost och kantareller

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart krämig kornotto.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken, svampen och vitlöken i lite smör ca 5 minuter på medelvärme. Lägg åt sidan. Häll i korn, vatten och buljong i grytan. Koka upp och låt sjuda under lock tills kornet har mjuknat. Mitt kornris tog bara tio minuter.
  2. Smaka av med vin och ost och låt koka ihop ytterligare. Lägg tillbaka lök och svamp och rör om. Smaka av med salt och peppar om du vill.
  3. Servera med nykokta rödbetor och morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.