Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig fänkålssallad med granatäpple och fetaost

 
Skriv ut

Lätt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Skär varje halva i mycket tunna skivor.
  2. Smula osten. Dela granatäpplena och pilla ur kärnorna. Se till att de tunna hinnorna inte kommer med. Blanda ihop olja citronsaft, salt och peppar i en bunke. Lägg i fänkålen och arbeta in dressingen ordentligt.
  3. Lägg upp fänkålen på ett fat och strö över med fetaost och granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.