Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig färsbiff med tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt vardagsrätt, snabb och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, potatismjöl, vatten, salt och kryddor. Forma till pannbiffar.
  2. Stek biffarna i olja i en stekpanna på ganska svag värme, ca 5 minuter per sida, tills de har fin färg och är genomstekta.
  3. Skär tomaterna i bitar. Fräs dem i olivoljan i en låg, vid kastrull. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Servera biffarna i tomatsåsen med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.