Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga köttbullar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Suveränt goda, mina barn vill bara ha dessa hemgjorda, ej köpta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda ströbröd och vatten i en bunke och låt det svälla i 5 min.
  2. 2.Tillsätt färsen, ägget, persiljan, löken, vitlöken, salt och peppar efter smak. Forma färsen till små köttbullar och lägg dem på vattensköljd skärbräda.
  3. 3. Stek köttbullarna i omgångar i en blandning av smör och olja. Skaka stekpannan under stekningen så bullarna blir runda och fina. Goda att servera både varma och kalla.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • susie_q 2 augusti 2010

    jättegoda! kommer att göras flera gånger.tack!

  • mylly 27 november 2011

    Väldigt uppskattade! Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.