Kryddiga indiska köttfärsrullar som serveras med en god yoghurtsås med en massa smakrika ingredienser.
Instruktioner
- Börja med såsen. Blanda alla ingredienser, häll upp på ett stort fat och ställ kallt medan du gör rullarna.
Sätt ugnen på 225 grader.
- Finhacka lök och vitlök. Blanda ägg, ströbröd och mjölk. Blanda färsen med löken och med äggblandningen i en skål och rör i alla kryddorna. Arbeta färsen ordentligt, eventuellt med ytterligare lite ströbröd.
Forma till avlånga, drygt tumstjocka rullar.
- Lägg rullarna på bakplåtspapper på en plåt och sätt in strax ovanför mitten i ugnen. Stek 10-15 minuter, beroende på hur tjocka rullarna är.
- Lägg de varma rullarna i den kalla yoghurtsåsen på fatet. Strö över hackad paprika och kokosflingor, som rostats i torr stekpanna.
- Servera med kokt ris.
Publicerat den
15 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar