Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i rot- grönsakslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god och lättlagad kycklingrätt som passar alla dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr. Kycklingfiléerna skärs i bitar. Lägg bitarna i en plastpåse med marinaden. Ställ dem svalt i någon timme.
  2. Ta lite olja i blecket och lägg i rot- o grönsakerna och rosmarinkvistarna. Sätt in blecket i ugnen. Under tiden bryn kycklingbitarna tills de fått färg.
  3. Lägg sedan i kycklingbitarna tillsammans med rotsakerna. Avpassa så allt är klart när kycklingbitarna är genomstekta och rotsakerna är mjuka.
  4. Strö över med flingsalt innan maten serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.