Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i salsasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mustig och god kycklingrätt som är väldigt lättlagad. Går även att använda kycklingfilé men grytan blir mustigare med kycklingdelarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta av skinnet på kycklingdelarna och lägg i en stor gryta tillsammans med de övriga ingredienserna. Kokas tills köttet släpper från kycklingbenen.
  2. Serveras med bulgur och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cilla71a 8 februari 2011

    Ändrat lite i receptet bl a vikten på kycklingen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.