Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med kokos och banan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kryddig kycklingrätt som toppas med banan, kokos, nötter och russin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna gyllenbruna i olja, krydda med salt och peppar. Skala och skiva den gula löken och lägg ner den, kanel, stött kardemumma, riven ingefära och curry.
  2. Häll på vatten, hönsbuljongtärning samt matlagningsgrädden. Låt koka tills kycklingens innertemperatur är 72 grader. Smaka av med salt, svartpeppar och pressad limejuice.
  3. Toppa med skivad banan, cashewnötter, kokos och russin. Servera med jasminris eller basmatiris och sockerärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.