Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med kokos och persikor.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här får ni hela middagen serverad!

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Banka ut kycklingfiléerna så att de blir ca 2 cm tjocka. Stek filéerna i oljan ca 4 min per sida. Krydda med salt och kajennpeppar. Skölj kärna ur och skär persikorna i klyftor. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Låt persikor och purjo fräsa med kycklingen någon minut. Häll över kokosmjölken blandad med soja och låt puttra utan lock ca 5 min. Servera kycklingen med sås, frukt och grönt, ris och sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.