- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Smal och god kycklingrätt som kan rekommenderas som man har lite bråttom och vill laga nåt enkelt!
Instruktioner
- Gör flera snitt i kycklingfiléerna. Blanda övriga ingredienser i en stor flatbottnad skål.
- Vänd kycklingbrösten i marinaden tills de är helt täckta. Om man inte ska laga kycklingen direkt går det bra att låta den marinera i kycklingen i kylskåpet ett dygn före servering. Då blir den extra god.
- Värm ugnsgrillen/utegrillen. Stek kycklingen i 5-6 minuter på varje sida. Pensla på marinad under grilltiden så blir filéerna glansiga och gyllenbruna. Om man inte är van med grillfunktionen så kan man steka den "som vanligt" men i ca 40-50 minuter (eller tills filéerna är klara).
- Servera med en grönsallad/sallad med dressing.
Publicerat den
2 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar