Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med Rotfruktsgratäng och Granatäpplesås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Blev bjuden på detta på en mat-demo i Willys, suveränt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva rotfrukterna och lägg dem i en ugnsäker form, pressa över vitlöken, häll över grädden, salta och peppra och grädda i ugnen på 200 grader i ca 45min.
  2. Blanda turkisk yoghurt med frukterna i granatäpplet, rör i muscovadosockret.
  3. Hetta upp en stekpanna en stund innan gratängen är klar så att kycklingen är genomstekt lagom till gratängen är färdig. Tärna kycklingen och stek den genomstekt i olja, strax innan servering häller du över cornflakes över kycklingen och låter de stekas och få lite färg ett par minuter. Ger ett härligt frasigt tillskott till maträtten.
  4. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.