Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och rotfruktswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigt med rotsaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i strimlor. Skala rotfrukterna och skär dem i långa bitar. Skär purjolöken i bitar.
  2. Stek först kycklingen i smör i en stor stekpanna eller wok på svag värme ca 5 min. Ta upp den och lägg i rotfrukterna. Låt dem steka ca 10 min, och låt purjolöken steka med på slutet.
  3. Blanda ner kycklingen. Krydda med salt, ingefära, honung och persilja.
  4. Servera genast med matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.