Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling, rödcurry och kokosmjölk

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har sommarjobbat på en Thairesturang två somrar nu och jag hade aldrig ätit thaimat innan men när jag fick jobbet där så var det så mycket goda saker och det är nyttigt och väldigt gott och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jag tog 2 stycken kycklingfileer. Wooka kycklingen i lite smör eller olja. När den blivit genomstekt så häller man i två burkar kokosmjölk och två msk rödcurry, en liten burk bambu och lite salt. Sen låter du det koka upp.
  2. Och om man får tag på thailändsk basilika så kan man ha det i för det gör att det blir mer smak. Och detta serveras till ris. Men vill man kan man servera det till nudlar eller annat.
  3. Om man vill kan man ha andra grönsker också i t.ex. svamp, paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.