Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling tandoori med raita och naanbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ny vardagsfavorit kommer flygandes! Variera gärna grönsakerna med gurka, majs, kikärter ....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda tandoorikryddan med yoghurten. Salta kycklingen och vänd runt i yoghurten. Blanda alla ingredienser till raitan.
  2. Grilla eller stek kycklingen ca 5 minuter per sida. Låt den ligga helt stilla på gallret tills den fått grillyta, så fastnar den inte.
  3. Grilla/stek naanbröden någon minut per sida och servera med kyckling, raita, tomater och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.