Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med dragonpotatis och bearnaisesås.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt gott och vällagat, med enklare än någon kan ana.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen och skär i tunna skivor men inte helt igenom. Lägg dem med den skivade sidan upp i en ugnssäker form. Blanda smör-& rapsolja med dragon och salt. Pensla potatisen med blandningen och stek den i mitten av ugnen ca 30 min. Bryn kycklingfiléerna i smör-&rapsolja, salta och peppra.. Lägg dem i en ugnssäker form och sätt in i ugnen. Strö osten över potatisen och tillaga den och kycklingen ytterligare 15 min. Skala löken och skär den i klyftor. Fräs lök och haricots verts i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna delade i halvor, salta och peppra. Värm såsen under omrörning. Servera kycklingfiléerna med sås, dragonpotatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.