Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

En lite sötstark rätt som man får "höfta" till så det faller en i smaken. Har du grillad kyckling över från gårdagen så gör bara såsen och in i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den tinade kycklingen i strimlor. Bryn bitarna i olja till de känns nästan klara. Strimla paprikan och låt steka med en liten stund mot slutet. Lägg kycklingbitarna och paprikan i en ugnsform. Blanda alla de övriga ingredienserna i en bunke. Häll blandningen över kycklingen. In i ugnen på 200º i ca 10-15 minuter. Såsen ska nu bubbla och bli lite mörkare.
  2. Servera till pasta, potatis eller ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.