Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En mycket god kyckling gryta som bör provas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen delad i bitar i smör med lite grillkrydda på. Ta upp den och bryner de finskurna grönsakerna och ha i fond du chefen. '
  2. Lägg i kycklingen igen och häller på vinet och olivoljan låt puttra i 5min. Sedan häller du på vattnet och låt puttra på medelvärme i 35 min.
  3. Sedan häller du på grädden å låt puttra i ytterligare 25 min. När kycklingen är klar tar du upp den och reder såsen med mjöl. Serveras med potatis eller ris, valfria grönsaker och lite röd vinbärsgelé! Smaklig måltid! Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.