Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med kardemumma

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad kyckling med spännande smak. Passar perfekt till både vardag och fest

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar. Skala och grovhacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna, tillsätt salt och vitlök. Blanda grädde, buljongtärning, kardemumma, soja, sambal oelek, apelsinskal och -saft i en gryta. Lägg i kyckling och vitlök. Låt koka under lock ca 10 min. Rör ner persilja. Servera med bulgur, gärna blandat med russin och rostad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.