Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod gryta som var enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i 3 cm stora bitar. Dela, kärna ur och skär paprikan i 3 cm stora bitar. Skala och finhacka vitlök och lök. Stek kycklingen i 2 msk olja med vitlök och lök i en stor stekpanna ca 5 minuter. Tillsätt paprikan och stek ytterligare ca 2 minuter. Blanda i tomat och chili. Dela tomaten i lite mindre bitar med en slev. Krydda med 1 1/2 tsk salt. Låt koka ca 20 minuter under lock, rör då och då. Servera med valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.