Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med vitlök och svartvinbärsjuice

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbar gryta som passa bra i höst/vinter mörkret!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i lagomt stora bitar och stek dem i olivolja lite lätt (eftersom grytan ska koka senare).
  2. Hacka löken i "båtbitar", skär broccoli, vitlök, paprika, champinjoner och bacon i bitar och stek detta tills det är mjukt.
  3. Lägg tillbaka kycklingen i grytan och häll över grädden, svartvinbärsjuicen och fonden. Krydda med salt och peppar och låt koka ca 10 min.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 14 augusti 2011

    Hej tjejen nu har jag gjort kycklinggrytan med vitlök mumms vilken höjdare du får av mig j en solklar 5 monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.