Smarrigt fyllda rullader med en kryddig vitlöksdoftande tomatsås.
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Instruktioner
- Ansa kycklingfiléerna. Om de är hela, halvera dem på längden så att du har två skivor av varje filé. Krydda filéerna. Bred senap över skivorna. Dela baconskivorna på längden och lägg två skivor på varje filé. Lägg en ostskiva på varje filé. Rulla ihop och avsluta med att fästa kanterna med en tandpetare.
- Hetta upp smöret i en traktörpanna och bryn rullader runt om så att de får en gyllene och fin färg. Tillsätt krossade tomater, vatten, vitlöksklyftor och fond. Låt allt koka upp. Sänk värmen och lått puttra vidare ca 20 minuter.
- Servera kycklingrulladerna med såsen, potatisgratäng och en sallad. Garnera med kryddgrönt.
Publicerat den
8 oktober 2016
Liknande recept
Skriv kommentar