Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingrullar med sparris

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Fyll de fina skivade kycklingfiléerna med grön sparris, färskost och citron, det ger en härlig vårkänsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut kycklingskivorna på skärbrädan. Blanda citronskal och färskost. Krydda med salt och peppar och bred blandningen på kycklingskivorna.
  2. Skär sparrisen i 4-5 cm stora bitar och förväll 5 min i lättsaltat vatten. Fördela sparrisbitarna på kycklingskivorna och rulla ihop. Fäst med tandpetare.
  3. Bryn i smör, flytta över i smord ugnsfast form och låt steka klart i ugn ca 15 min 175º. Riv parmesanosten och strö den överst i formen.
  4. Sås: Rör ihop crème fraiche, citronskal och -saft. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.