Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med kokos och lime

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Såå god, och enkel, och nyttig, och billig ;-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna, skär champinjonerna i bitar, finhacka chilin. Fräs allt i oljan. Skala squashen, skär i små tärningar och lägg i kastrull. Tillsätt vatten, ingefära, salt och fond.
  2. Låt koka under lock ca 10 min. Mixa med handmixer till slät konsistens. Slå på kokosmjölk och pressa i lime. Tillsätt kyckling- och champinjonfräset.
  3. Låt soppan koka upp. Smaka eventuellt av med mer salt och fond. Servera med fint klippt koriander på toppen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna-Sara 21 november 2008

    Det här var väldigt gott! Och inte så svårt! Dum som jag är använde jag dock min vanliga mixer (en sån med lock) och det blev väl övertryck eftersom det var så varmt! Squash över hela mig och halva köket! I övrigt mycket lyckat och uppskattat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.