Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med citron och kapriscrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enkelt och så gott. Potatis som krossas grovt och blandas med lite crème fraiche och pepprig ruccola.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär kycklingen i mindre bitar. Skala och finhacka vitlöken. Blanda kycklingen med hälften av vitlöken, olivolja, 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Trä upp kycklingen på 8 små träspett.
  2. Koka potatisen och skär den i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Mosa potatisen grovt. Blanda med 1 dl crème fraiche. Grovhacka rucolan och blanda i moset. Smaka av med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
  3. Hacka kaprisen och blanda med 1 dl crème fraiche och citronsaft. Smaka av med 1 krm salt och 1 krm peppar.
  4. Grilla spetten i grillpanna runt om cirka 8 minuter tills kycklingen är genomstekt. Servera spetten med mos och sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.