Så enkelt och så gott. Potatis som krossas grovt och blandas med lite crème fraiche och pepprig ruccola.
Instruktioner
- Putsa och skär kycklingen i mindre bitar. Skala och finhacka vitlöken. Blanda kycklingen med hälften av vitlöken, olivolja, 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Trä upp kycklingen på 8 små träspett.
- Koka potatisen och skär den i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Mosa potatisen grovt. Blanda med 1 dl crème fraiche. Grovhacka rucolan och blanda i moset. Smaka av med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
- Hacka kaprisen och blanda med 1 dl crème fraiche och citronsaft. Smaka av med 1 krm salt och 1 krm peppar.
- Grilla spetten i grillpanna runt om cirka 8 minuter tills kycklingen är genomstekt. Servera spetten med mos och sås.
Publicerat den
5 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar