Instruktioner
Gör så här.
Rör om smör och socker pösigt och tillsätt ägget.
Smält blockchokladen i ett vattenbad och rör ner den.
Blanda torra ingredienserna och hackade nötter, rör ner den växelvis i äggsmeten med filmjölken och mjölk.
Bred ut smeten i en bröad långpanna som har halva storleken än en normal stor långpanna.
grädda i 225 grader i mitten av ugnen i 20 minuter.
fyllningen
koka vatten och sockret i en kastrull till en simmig lag som trådarsig.
Rör ihopp ägg-gulorna och häll över den heta lagen vispa tills det svalnat, rör ner smöret lite i taget tillsätt blockchokladen i små bitar och vaniljsocker.
Dela kakan i två halvor lägg på fyllning ta den ena halva och lägg den på den andra halvan,täck med fyllning på locket av kakan.garnera med valnötskärnor,skär kakan i bitar ca 30st.
Lycka till.