Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckerbitar

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda och lätta att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegsplattorna. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut plattorna ca.3 cm. på längden, skäres ut tre bitar i varje. Lägg dem på smord plåt och nagga dem. Grädda i ugn ca 15 minuter. Låt dem svalna. Skala äggen och spar 1½ ägg till garneringen. Hacka resten. Vispa grädden, tillsätt kaviar, dill och lök. Blanda ner de hackade äggen.
  2. Fördela blandningen på de sex bitarna. Garnera med äggskiva och dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.