Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm i lergryta med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Smarrigt lamm i lergryta, med fetaost!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mycket god rätt som tillagas i lergryta. Varva ingredienserna, lammköttet och potatisen skärs i ca 3 cm stora bitar. Morötterna skärs till morotsslantar. Proportionerna varieras efter tycke och smak.
  2. Tillagas i lerugn, ca 1-2 h i 175-200 grader.
  3. Glöm inte att blötlägga lerugnen först, annars blir den bränd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marcus2 25 april 2010

    Väldigt sugen på att prova det här receptet, låter hur gott som helst. Det jag undrar är hur mycket man behöver av var ingrediens.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.