Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm och blandfärslimpa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god ,nyttig och enkel rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 º.
  2. Hacka lök, vitlök, persilja och fräs ihop det med lite olja. Ta av pannan och låt det svalna. Bland ihop den frästa lökröran, smula i osten + alla ingredienser till en smet. Ta fram en smal avlång ungsform.( själv använder jag en brödform i tefflon). Häll i smeten. Sätt i mitten av ugnen i 1 tim ca. Lägg på ugnsfolie i slutet så att det inte blir för bränd skorpa . Jag använder skyn till att göra sås: Majsenamjöl, soya och vinbärsgele efter tycke och smak. En bullgursallad eller klyftpotatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.