Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittar mycket spännande på Coops sidor

Ingredienser

Instruktioner

  1. ca 20 st
  2. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt.
  3. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda lammfärsbullar.
  4. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.