Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med pesto och spenat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott och enkelt när man vill äta vegetariskt

Ingredienser

Instruktioner

Tina spenaten i en kastrull och låt det småputtra så det är genomvarmt. Ha i några matskedar pesto och blanda. Rör ut mjölet i lite av mjölken och tillsätt sen resten av mjölken och en klick smör. Koka upp under omrörning och låt det småkoka några minuter. Smaka av med salt och rör ner 2 dl av osten. Häll hälften av såsen i en ugnsform och täck med ett lager lasagneplattor. Varva sen plattorna i tre lager med pesto/spenatröra i de två mellanlagren. Bred ut det sista av ostsåsen överst. Strö över det sista av osten. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • NoelBright 18 juli 2009

    Inget specielt men bra vardags mat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.