Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagnerullar fyllda med zucchini, ricottaost och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra rullar som gömmer sig under ett krämigt béchameltäcke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tärna zucchinin fint. Skala och hacka schalottenlöken fint. Stek zucchinin glansig i lite olja. Tillsätt schalottenlök, pressad vitlök, ricottaost, pinjekärnor och riven parmesanost.
  3. Skär de färska lasagneplattorna mitt itu på längden, bred på zucchiniröran och rulla samman plattorna. Lägg rullarna i en smord ugnsform.
  4. Sås: Smält smöret i en kastrull, pudra över mjöl och tillsätt grädden. Krydda med salt och peppar.
  5. Häll såsen över lasagnerullarna. Tillaga i ugn i ca 30 minuter. Garnera med basilika och riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.