- Serverar: 2 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Enkel och mycket god laxrätt
Instruktioner
- 1. Mosa fetaosten med de övriga ingredienserna och ta så mycket cremé fraiche att massan blir krämig salta och peppra.
- 2. Skär en skåra i varje laxbit så att det bildas en ficka. Vik ut kanterna så att fyllningen får plats salta lätt.
- 3. Lägg laxbitarna på ett ugnssäkert fat och fördela fyllningen i fickorna. Stek dem i ugnen i 225 grader i 10-15 min.
- 4. Servera med kokt potatis och en sallad.
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
JÄTTE gott...gjorde rätten i går till mig och mina tonårs tjejer, lag till lite klippt gräslök, och penslade filéerna med lite honung, för att få smaklig övergång mellan det syrliga och den smakrika dijon senapen...JÄTTE GOTT...serverade med kokt potatis och fräste asianwok grönsaker till.. Mvh/Pej