Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbakelse

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket gott som tilltugg nu till påskfesten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut 12 stora eller 24 små rundlar av brödet, med ett glas.
  2. Bred ut 2/3 av röran på 8 stora el 16 små rundlar.
  3. Lägg ihop dom 2 o 2 o täck med resten av rundlarna tryck försiktigt till så att de fäster ihop.
  4. Bred creme fraiche el gräddfilet runt kanterna på bakelserna.
  5. Tryck fast dill så att de kanten blir fin och grön fördela sen resten av röran ovanpå bakelserna och garnera med lax citrusskal och dillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.