Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Den är bara så god

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort skinn och ben från laxen. Skär fiskköttet ibitar och lägg dem i en matberedare med kniv. Tillsätt fond och ägg.Skär bort kanterna på brödet och tillsätt det , samt salt och peppar. Kör till en smet. Tillsätt creme fraiche. Häll upp ströbrödet på en tallrik. Forma åtta st burgare, vänd dem i ströbrödet. Skala och hacka räkorna och blanda dem med creme fraiche, majonäs och tomat pure. Klipp eller hacka dillen fint och blanda ner den tillsammans med räkorna salta. Stek burgarna i olja eller grilla dem , ca 5 min per sida. Värm ev hamburgerbrödet, dela dem och lägg på sallad,skivad tomat och solrosskott lägg på burgaren och toppa med skagen röra och skivad citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.