Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxmacka med getost och coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och matig lunchmacka med en otroligt god coleslaw. Ett tips är att göra en dubbel sats av coleslaw som räcker ett par dagar framåt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla vitkålen och riv moroten grovt. Blanda kål och morot i en skål. krama kål och morötter så att grönsakerna släpper ifrån sig lite vätska och blir saftiga. Blanda i frukten.
  2. Rör ihop gräddfil eller majonnäs med senap, citronsaft, salt och peppar. Blanda väl i salladen.
  3. Lägg ut fyra av brödskivorna på en skärbräda. Lägg på 3-4 salladsblad. Bred ut 1 dl cole slaw på mackan och toppa med 2 laxskivor. Lägg på de kvarvarande brödskivorna. Tryck till lite på mackorna och dela dem på mitten. Servera med lite extra coleslaw till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.