Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med örtsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Pytt i panna med fisk, funkar det. Ja det gör det! Alldeles utmärkt tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och tärna potatis och morot. Skala och hacka löken. Fräs potatis, morot och lök i smör tills de börjar mjukna, 15-20 min. Blanda i tärnad paprika och stek i ca 3-5 min till. Lägg över i en skål. Medan potatisblandningen steks tärnar du laxen och steker den i smör i en annan stekpanna. Salta och peppra och blanda med potatisblandningen. Örtsås: Smaksätt créme fraichen med örter, salt och peppar och servera till pytten. Garnera gärna med dill. Vill man inte göra egen sås så fungerar det bra med en färdigsmaksatt crème fraiche, t ex franska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.