Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsoppa med kokos och svarta bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsig grytsoppa med bitar av lax och små blomkålsbuketter. De svarta bönorna ger mättnad och blir vackra i den vita kokosmjölken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i små kuber. Skölj bönorna, hacka löken fint och skär alla grönsaker i ganska små bitar, blomkålen i små buketter. Fräs löken i oljan, tillsätt paprika och morötter. Häll på vattnet, lägg i buljongtärningen och låt det koka upp.
  2. Småkoka det i 5 minuter, lägg i blomkålsbuketterna och koka ytterligare i 5 minuter. lägg sedan i laxkuberna och de svarta bönorna. Tillsätt kokosmjölken och smaka av med salt och peppar.
  3. Stäng av plattan och låt fisken bli färdig i lugnt vatten, det tar ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.