Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Levergryta med purjolök och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God mat.

Ingredienser

Instruktioner

Torka av levern skär den i centimetertjocka strimlor, skölj purjolöken och strimla den. Bryn levern i lite matfett i en gryta, tillsätt purjon, strö över mjölet och rör om. Späd med buljong och grädde, låt alltsammans koka på svag värme ca 5 min. Smaksätt med salt och peppar, klipp baconet i strimlor direkt ner i en varm stekpanna, stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Strö baconet över grytan. ¨ Servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.