Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Denna limpa slår allt bröd, garanterat den godaste som finns. Man kan inte sluta äta av den när man väl börjat.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jäst, ägg och farinsocker. Smält sedan margarinet och värm det med mjölken till 37 grader. Blanda sedan i jäst blandningen och sedan allt mjöl och baka ut till 6-7 limpor. Låt dem jäsa på plåtarna till dubbel storlek och grädda sedan i ugnen ca 25 minuter i 180 grader. När de är gräddade pensla med smält smör och vatten.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • matglad811 10 februari 2011

    Jättegott!!!! Blir absolut ett favorit recept....tack så mycket!

  • lenamm1 30 augusti 2012

    Låter gott! Hur mycket innehåller "ett paket" farin socker? Jag bor sedan 11 år i USA så jag har ingen aning om hur mycket ett svenskt paket innehåller..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.