Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linspasta med pesto, tomater och mozzarella

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Linspasta är både gott och nyttigt. Självklart kan man även använda vanlig pasta till detta recept. Kyckling kan uteslutas helt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skala och skär rödlök i tunna klyftor. Skölj cocktailtomater och dela dem på mitten. Fräs lök, tomater och vitlök i olja i panna ca 3-4 minuter. Skär mozzarellaosten i mindre bitar. Häll över pastan i ett durkslag och häll ned peston, grönsaksblandningen och kycklingen i kastrullen. Värm upp peston, tillsätt mozzarellaosten och vänd ner pastan.
  2. Lägg upp på varma tallrikar, strö över strimlad basilika och mal över svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.