Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxmacka med lax och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Drick gärna ett gott vin eller en god öl till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och finhacka löken. Fräs den i olivolja, salt och peppar. Vänd hastigt ner spenaten. Blanda lök och spenatblandningen med créme fraichen. Rör i senapen, honungen och eventuellt mer salt och peppar. Riv i muskotnöt. Smöra brödskivorna och hyvla osten. Lägg på laxen, spenatblandningen och sist osten. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter. Garnera gärna med citronklyftor vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.